Først til at få nyheder?

Ride the E-World. Catch up!

DKK 239,00

Verdens første Ride the E-World eller “bare” Ride the world er et veloverstået eksempel på, hvor mountainbike kulturens udvikling tager os alle hen.
Selv i lille Danmark hænger oplevelserne lige om hjørnet, og i dag kørte mange riders nye spor og mon ikke vi har brudt en vane eller to? Bare fordi det man har i baghaven er godt, så er det ikke sikkert det er verdens bedste!
Vi har lavet Ride the world til jer! Tag ud med jeres venner og kør et spor eller to! Det er sundt for sjælen og ikke mindst for oplevelserne. Ride The World ligger altid klar til jer inde i Mountainbike United™alt I skal gøre er at trykke på “GO” knappen inden I køre.

Det benhårde team fra Taulov – herunder

Palle Dyhre.
Jonas Gellenthin Jensen.
Henrik Thorlund Andersen.

Kørte hele 11 spor i tidsrummet 08:00 – 15:00 – WOW! Det er jo så crazy, og ved i hvad? Det var på den gode gamle rugbrødsmotor! FLOT. Det her er beviset på at Ride The World er kommet for at blive. Tak til alle for i var med os i dag:-)
Kæmpe tak til De Brede Planker, Specialized og Bike-Pit.

Hang loose fra Mountainbike United™ team. Mountainbike United™ er din direkte adgang til stærke fællesskaber og endnu flere enestående oplevelser.

Ride the world!

Ride The World

Hvordan ser man hvad Ride The E-World er inde i vores app? Det er et konge spørgsmål – Det er først i morgen når I har kørt det FØRSTE spor (Husk at tryk på “GO”) at I inde i jeres today feed kan se den røde farve “brik”
#1 Tryk “GO” ved sporet!
#2 Kør Kør Kør.
#3 Save Ride
#4 Wupti – Jeres feed og Ride the world map bliver spækket med spor 😉 😀🤘🔥

Se gennemgang af Ride the E-World her –

Ride the E-world information! Tilmelding er åben!

 
 

Sådan deltager du: Som Mountainbike United™ Premium medlem er du automatisk med i Ride The E-World, hvis du kører i det anførte tidsrum. d.29.05.21 kl. 08:00 – 15:00.

Ikke Premium endnu? Sign up til Premium inde i app’en – det koster 49 kr. og giver 30 dages premium. OBS! Du kan altid melde dig ud igen efter de 30 dage, men vi håber selvfølgelig du bliver:-) 
Ride the E-World  sammen med Specialized, De Brede Planker og Bike-pit.dk

Sådan deltager du!

Hvert spor kørt giver et lod i lodtrækningen om 2 gavekort a’ 2.000 kr. til De Brede Plankers super vilde E-bike tur til Makedonien.

Se præmie turen HER!  nordmakedonien.

Udfordringen! Kan du og dine buddies køre flere spor på 7 timer end Specialized teamrider Sebastian Byskov Jensen?
Deltag i Ride The E-World-eventet sammen med Specialized Danmark og Mountainbike United den 29. maj fra 08:00 til 15:00. Sebastian kører på den spritnye Turbo Levo SL! I kan køre E-bike eller analog biobike – det vælger I selv;-)
Vil I prøve at følge efter Sebastian i virkeligheden? Eller lave jeres egen strategi der hvor I bor? I bestemmer! For Ride the World tæller lige meget hvor i landet, I kører.

Sådan deltager du: Som Mountainbike United™ Premium medlem er du automatisk med i Ride The E-World, hvis du kører i det anførte tidsrum. Sign up til Premium – det koster 49 kr. for 30 dage. I samarbejde med Specialized, De Brede Planker og Bike-pit.dk

Eventyret efter Ride the E-World.

Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Ride the world tutorials.

Folke fra Mountainbike United™ fortæller om “Ride the E-World

Download app'en her

Meld dig til den store demo her

Bike Pit inviterer i samarbejde med Specialized Danmark til Demo e-MTB Day den 29. maj fra klokken 09.00!

Arrangementet vil foregå ved Lind MTB Spor – Koustrupparken 163 – med startsted ved den nyanlagte teknikbane.

Specialized Danmark stiller an med en flåde af Turbo Levo SL,
og giver dermed de deltagende mulighed for at afprøve én af markedets mest innovative e-MTB-modeller.

Der vil være rig mulighed for en god snak om fordelene, mulighederne og hele historien bag en e-MTB –
og samtidig få den rette vejledning, så du sikrer, at du får og prøver lige nøjagtig den e-MTB, som afdækker dine behov.

Eventet vil samtidig fremstå som afslutningen på Mountainbike Uniteds event ‘Ride the E-World’, hvor Specialized teamrider Sebastian Byskov Jensen har sat sig for at køre så mange spor som muligt på én dag. Sidste spor vil være Lind MTB Spor.

Vi håber, og tror på, at der er mange, som vil komme og deltage eventet.

Derfor vil vi også gerne opfordre til, at man ringer til Bike Pit og booker sig ind på en testcykel.

På den måde kan vi være sikre på, at der ikke er nogen, som kommer forgæves.

Ps. Der vil også være forplejning i form af øl/vand, kaffe og en ‘Spor-Platte ala Bike Pit’.

Se video tutorials herunder!