Tips til brug af Mountainbike United™ 

Her kan du som bruger finde værdigfulde tips om brugen af Mountainbike United™  

Alle billeder er fra iOS. Android UX vil i bred udstrækning blive det samme. 

Hvad er Trails?

Gå på opdagelse i vores GUIDE til spor  (Trails) og find nye eventyr og endnu flere enestående oplevelser. Her kan du se hvordan Danmark ser ud fra oven. Der er over 200 spor som du kan køre lige når du vil.

Hvad er Premium fordele?

Premium er meget mere værdi til dig som bruger. Opnå særlige tilbud og få meget mere for dine penge med VIP fordele. Følg denne gruppe og modtag løbende besked når der kommer nye fordele til dig.  

Vi kaster snart lys over en ny feature her

Post! 

Smid en post ud i din gruppe eller bare på dit feed! Her har Folke fået ny cykel og det er altså stadig en af de bedste ting ved mountainbike, så det kan han simpelhen ikke lade være med at dele.

Today Feed.

Mountainbike United™ giver dig dit helt eget personlige Today feed. Her kan du se din seneste tur og bliver du inviteret ud til et meetup, så kommer det også op her. Her ser du Folke fra Mountainbike United™. Han er blevet inviteret til Monday morning ride d. 01.03.21. Mon han kan komme så
tidligt op?
 

Er du leverandør?

Som leverandør af et brand har du en unik mulighed for at nå ud til dine kunder og opdatere dem om nyheder eller events. Dette giver et tættere forhold parterne i mellem og skaber mere værdi.  

Har du en fed butik?

Så kan du flere ting! Ved at oprette en gruppe kan du give dine kunder mere værdi og have dem tættere på dig. Læg et meetup ud til dine følgere og inviter dem forbi til en Fredagsøl. Du kan også give et tip om service eller andet. Det er kun fantasien der sætter grænser her. Din butik vil komme til syne som et POI inde på “trails” mangler man stumper eller service… Så kan din butik nemt ses. 

Hørt om et spor?

Men kan ikke lige huske, hvor? Så tryk på + knappen i bunden af din menu, og fin “search trail” Oplever du lige nu, at du først ser spor fra de varme lande, så græd ikke vi arbejder med vores algoritmer. 

Grupper

Følg en gruppe. En gruppe kan være din ynglingsbutik, din klub, favorit cykelmærke eller noget helt andet. Her er et eksempel på hvordan det kan se ud. Bemærk du kan følge en gruppe helt gratis. I premium kan du følge alle dem du vil.

20% til sporene.

Der er ingen unskyldning for ikke at betale til sporene og der er ingen der kan sige , at de ikke har kørt på et spor det seneste år, hvis man ikke har jammen, så er det bare med at komme igang igen! Derfor giver du 20% af dit abonnement tilbage til de spor du elsker at køre på. 

Mountainbike United Denmark?

Er du et spor laug? Så kan du nu søge MUD om midler til materialer og undervisning. MUD modtager 20% af dit abonnement og bestemmer hvem der skal modtage midlerne en gang om året. 

Meetup med billede.

Du kan selv vælge et billede til dit meetup, men har du ikke lige et, så finder vi et til dig. 

Følg en gruppe.

Du kan følge en gruppe gratis, men følge alle dem du vil i premium. Her har Folke forladt gruppen “Café latte holdet” for at vise at man kan forlade en gruppe når man vil. Folke har selvfølgelig spurgt om han må være med igen. Grupper kan være “private” og når de er det skal du godkendes, men er de åbne er det bare at springe på. 

Tryk på + knappen 🙂 

Og find ud af hvad du kan! Her kan du se, at gruppe er en subscribe feature, men feks. kan du lave et meetUP kvit og frit. 

Go GO GOOOOO! 

Track din tur og vis andre du er på sporet. Ved at tænde på den grønne knap levere du vigtig info til sporbyggerne. Tænd mobilen – på styret eller i lommen. Let’s  GO! 

Sådan ser et meetUP ud på din today feed!

Vi elsker bare meetUP. Hvad er bedre end, at se frem til næste tur med dine buddies? og værre end at misse en aftale…. Aldrig mere med meetUP. Hold styr på tid, sted og spor + med hvem! Du kan også melde ind når du er på vej, eller se om de andre snart er fremme. 

Opret meetUP

Du kan når som helst oprette dit eget meetup. Bestem selv om det skal være privat eller åbent, så alle kan se det og hoppe på, hvis de har lyst. Mød andre med meetup eller hold dem hemmelige.