Firmaoplysninger

Mountainbike United™ ApS
Fredrik Bajers Vej 300
9220 Aalborg Ø
CVR 37143286

Tlf.: +45 7242 4444

Generel information

Så snart en varebestilling er registreret hos os, modtager du en mail med en ordrebekræftelse. Vær dog opmærksom på at dette ikke er det samme som en faktura. Du modtager efterfølgende denne faktura på mail, når dit køb er gennemført og det er denne der er gyldig som din kvittering. Når vi afsender din vare, sender vi også en mail med link til GLS Track & Trace-funktion, så du kan følge forsendelsen. Bemærk, at det kan tage nogle timer før GLS scanner pakken.

I tilfælde af uoverenstemmelser med vores lager eller prisfejl, og vi imod forventning ikke kan levere din ordre, vil du blive kontaktet på telefon eller mail. Vi forbeholder os retten til at annullere din bestilling/ordre i tilfælde af, at lagerbeholdningen eller prisen var ukorrekt ved bestillingstidspunktet.

Ved bestilling af en større ordre kan du blive kontaktet med henblik på anden fragtbetaling end opgivet. Har du spørgsmål til dette, kontakt os på info@mtbutd.com

Returvarer

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

I pakken bedes du vedlægge faktura, kort forklaring på returnering eller oplysninger om ombytning til anden vare.

Vær opmærksom på at din fortrydelsesfrist er 30 dage, når du handler online. Din fortrydelsesfrist starter først, når du modtager varen. Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis varen er sendt retur inden 30 dage fra modtagelsen.

Hvis du nægter at modtage din vare ved levering, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr ved eventuelle udgifter, vi måtte have ved returforsendelse af varen.

Ombytning/returnering

Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende det vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. Mountainbike United™ betaler returfragten, når du vælger at ombytte.

Ønsker du at returnere den købte vare og få pengene retur, skal du selv betale for returfragten. Du kan vælge at anvende vedlagte returlabel. Vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 50 DKK. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

Vi yder ikke returret på specielt hjemtaget vare.

Returvarer sendes til:
Mountainbike United™ ApS
Fredrik Bajers Vej 300
9220 Aalborg Ø

Julegaver

I hele december tilbyder vi udvidet bytteservice. Vi bytter dine julegaver til og med 15. januar 2022. Gaverne kan kun byttes og returneres online. Alle forsendelser indeholder et returlabel som er gratis at anvende, hvis du blot ønsker at ombytte til en anden størrelse, farve eller vare.
I betalingscheck-out har du også mulighed for at vælge gratis indpakning af dine julegaver og der er mulighed for at skrive en kommentar til vores personale i forsendelsesafdelingen, hvis du ønsker noget særligt med din julegave.

Udsalg

Det er desværre ikke muligt for os at tilbyde gaveindpakning på udsalgsvarer og nedsatte varer.

Under udsalgsperioder og på Black Friday kan der forventes længere leveringstid end normalt.

Sikkerhed

Alle køb gennem Mountainbike United™ foregår via en krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Mountainbike United™ har derfor ikke adgang til dine kontooplysninger. Det er kun Nets, der har adgang til dine data. Dine personlige kontaktoplysninger er 100% fortrolige og vil aldrig blive overgivet til andre. Tilmeldingsoplysninger til Mountainbike United™ nyhedsmail og “Min konto” vil ligeledes kun blive anvendt internt. Disse oplysninger benytter vi ved ordrebehandling og direkte markedsføring af vores produkter.
Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi kun tilbageføre penge for en vare til det betalingskort eller den PayPal konto, som også er anvendt ved købet.

Betaling

Vi accepterer følgende kreditkort:  Dankort, VISA/Dankort, VISA/Electron, Mastercard.

Beløbet bliver først trukket fra din konto, når varen afgår fra vores lager. Alle priser er i DKK og er inklusiv 25% moms.

Bankoverførsel

Vi accepterer betaling via bankoverførsel og afsender dine vare når beløbet er synligt på vores bankkonto.

Bankoplysninger:

  • Bank: ?
  • IBAN: ?
  • BIC (tidligere SWIFT): ?

 

Reklamationer

Alle handlede varer er omfattet af dansk købslovgivning, som giver to års reklamationsfrist. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt os hurtigst muligt:

Telefon alle hverdage fra kl. 10:00-16:00:  +45 7242 4444
Mail: info@mtbutd.com

Fragt

Ved levering i Danmark tilbyder vi flere måder, hvorpå du kan få leveret din pakke:
GLS Hjemmelevering (pakken leveres til privatadressen) 64 DKK
GLS Erhvervslevering (pakken leveres til arbejdspladsen) 62 DKK
GLS Pakkeshop (du vælger selv udleveringssted og pakken leveres til den valgte Pakkeshop) 52 DKK
Alle pakker sendes med forsikret pakkepost gennem GLS.

Leveringstiden er normalt 1-2 dage. Ved afsendelse modtager du et Track & Trace-fragtnummer, så du kan spore samt følge din pakke.

Samme dags levering:

Bestiller du inden kl. 12 kan du vælge samme dags levering inden for postnummer 9000 Aalborg. Servicen er gratis. Vær opmærksom på det ikke gælder nedsatte varer. 

Mountainbike United™ ApS
Fredrik Bajers Vej 300
9220 Aalborg Ø
CVR 37143286

Tlf.: +45 7242 4444

Mail: info@mtbutd.com