TILT Detection System – din sikkerhed på sporet

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

TILT™ ER DANMARKS NYE MOUNTAINBIKEALARM!

Kør MTB med tryghed for dig selv og andre, bestil en TILT Detection System sensor i dag! 

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Knap” _builder_version=”3.0.51″ button_text=”Gå til TILT Detection System hjemmesiden” url_new_window=”on” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_bg_color=”#0cfa48″ button_text_color_hover=”#161616″ button_url=”http://www.tilt-rescue.com” button_text_color=”#ffffff” button_border_color=”#bababa” button_icon=”%%114%%” button_icon_color=”#161616″ button_bg_color_hover=”#22f958″ button_border_width=”1″ button_border_radius=”4″ button_font=”|on|||” button_use_icon=”on” /][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” custom_margin=”75px|||”]

TILT™ er et intelligent mountainbike alarmsystem, der giver øget tryghed for dig ude på sporet og for dem, der venter derhjemme. Er uheldet ude, registrerer TILT™ dit styrt og starter automatisk en række tiltag. Fra direkte alarmering til andre ryttere i området til at kontakte din kontaktperson, du har angivet ved oprettelsen af TILT™. Dine klubkammerater, konkurrenter og andre på cyklerne i området bliver dermed til potentielle førstehjælpere.

TILT er en avanceret sensor, der påmonteres navet på dit forhjul. Via Bluetooth arbejder den sammen med Singletracker app’en på din Smartphone.

TILT™ er udviklet til nybegynderen, den garvede og den professionelle mountainbikerytter for at skabe bedre sikkerhed ude på de danske mountainbikespor.

 

[box] TILT™ gør mountainbikesporten mere sikker og skaber tryghed, når vi kører i skovene på egen hånd eller sammen i grupper. Med TILT™ kan du roligt sende dit barn til mountainbiketræning, din mand på sporene med vennerne eller din kone en tur i skoven.  [/box]

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Billede” _builder_version=”3.0.51″ src=”https://blog.singletracker.dk/wp-content/uploads/2017/06/titlshow2.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”center” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” custom_margin=”50px||50px|” /][et_pb_text admin_label=”Tekst” _builder_version=”3.0.51″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Bestiller du en TILT™ sensor allerede i dag, er du med til at starte en bølge af bedre sikkerhed på de danske mountainbikespor!

Du vil ved køb have mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du kan følge udviklingen af dit produkt og du vil selvfølgelig også modtage en kvittering og købsbevis på e-mail. Du kan altid kontakte os på info@singletracker.dk eller ringe til os på +45 72 42 44 44, hvis du har spørgsmål til TILT™ eller dit køb.

 

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Knap” _builder_version=”3.0.51″ button_text=”Køb TILT i dag!” url_new_window=”on” button_alignment=”center” background_layout=”light” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ button_bg_color=”#0cfa48″ button_text_color_hover=”#161616″ button_url=”https://shop.singletracker.dk/da/tilt-all” button_text_color=”#ffffff” button_icon=”%%114%%” button_icon_color=”#161616″ button_bg_color_hover=”#22f958″ button_border_width=”1″ button_border_radius=”4″ button_font=”|on|||” button_use_icon=”on” button_border_color=”#bababa” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

9 tanker om “TILT Detection System – din sikkerhed på sporet

 1. Pingback: Tilt - din sikkerhed på sporet

 2. christoffer siger:

  Hej Singletracker.
  Rigtig spændende produkt i kommer med.
  Har I mere info om hvordan det virker, inden evt køb.
  Jeg tænker bl.a. på strømforbrug på telefonen. Er de forbundet konstant, er bliver forbindelsen aktiveret ved behov? Bliver alarmen aktiveret af et accelerometer? Hvor stor påvirkning skal der til, tænker både på vinkler og kræfter.
  Hvor tydeligt bliver brugeren gjort opmærksom på at en evt. alarm er aktiveret. Fungerer det i praksis hvis telefonen ligger i tasken / lommen.
  Uanset svarene, så held og lykke med det.

  • Kristian Sigh siger:

   Hej Christoffer,

   Tak, det er vi glade for at høre.
   Vi er i øjeblikket igang med at lave informationsmateriale, som løbende vil fortælle jer om TILT™ og dens funktioner.
   For at svare på nogle af dine spørgsmål, så forventer vi, at strømforbruget vil være det samme som, når du bruger Singletracker. TILT™ er aktiv, når dit forhjul laver omdrejninger, dvs. når du kører, registrerer TILT™ dine handlinger på cyklen. Der kommer snart noget information om, hvordan alarmen bliver aktiveret. Her vil du få grundig information om dette.
   Du bliver gjort tydeligt opmærksom på, hvis der er en alarm. Alarmen har en genkendelig tone, som gør dig opmærksom på, at du bør reagere. Om du kører med telefonen på styret eller i tasken har ingen betydning. Ligger alarmen i tasken, har du reaktionstid til at handle.

   Skriv endelig igen, hvis du har flere spørgsmål eller kontakt os på info@singletracker.dk.

   Med venlig hilsen
   Kristian

   • Christoffer siger:

    Hej Kristian.
    Kan du sige hvor langt i er med den information der ville komme om hvordan alarmen bliver aktiveret?

    • Kristian Sigh siger:

     Hej Christoffer,
     Det er stadig under udarbejdelse. Men det der udløser en alarm afhænger særligt af tre variabler: Om cyklen ligger ned, omdrejninger på forhjulet og påvirkning på cyklen.

     Mvh. Kristian

 3. Thomas siger:

  Hej Singletracker,
  Hvordan fungerer sensoren uden app’en/smartphone. Min far kommer ikke til at bruge app’en, men hvis han styrter sendes der vel stadig et signal til pårørende og måske 112? Kan sensoren selv sende alarm og position?

  • Mikkel Gram Hansen siger:

   Hej Thomas, sensoren har indbygget bluetooth men ikke gps eller direkte adgang til mobil/data netværk. Derfor kræves telefonen.
   Skal selve sensoren kunne stå helt alene vil det kræve en del mere af batteri og af kommunikationskomponenterne, lige som det vil kræve en hel del logik direkte integreret i “dimsen” istedet for som software på telefonen.
   Det er noget vi selvfølgelig er interesserede i, og kigger videre på i fremtiden.

   Håber svaret giver mening, og at din far måske en dag får Singletracker på telefonen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.